Слънцезащитни съоръжения
и модулни конструкции

Ние предлагаме лесни за използване възможности за електрическо задвиждане, дистанционно управление, автоматизации, както и личен избор на цветове за оптимално адаптиране на нашите системи към вашите нужди.

Всички наши продукти са напълно параметрични, като предлагат решения дори за най-трудните случаи на приложение. Фокусирайки се върху уникалните характеристики на всяко пространство, ние предлагаме решения, които осигуряват безопасност и издръжливост при най-суровите метеорологични условия, както през зимата, така и през лятото!

Ние предлагаме широка гама от подвижни модулни конструкции, перголи, изключително здрави, изработени от алуминиева сплав или дърво, както и в комбинация, с качество и естетика, с отлични изолационни характеристики.

Ние предлагаме както вътрешни слънцезащитни, така и външни фасадни щори с ръчно, автоматично и дистанционно управление, изработени от висококачествени материали, които ще повишат вашия комфорт в дома или офиса.

Ние предлагаме широка гама от сенници, който ще ви осигурят комфорт и предпазване от слъчево изгаряне. Богато разнообразие от видове и конструкции в зависимост от площта и мястото.

СТЪКЛЕНИ СИСТЕМИ

Ние предлагаме широка гама от модулни конструкции, изключително здрави, изработени от алуминиева сплав или дърво, както и в комбинация, с качество и естетика, с отлични изолационни характеристики.

SCREEN СИСТЕМИ

В търсенето на перголи, прибиращи се перголи, алуминиеви перголи, тентови перголи или сенници за пергола, ние сме в състояние да ви предложим най-добрите решения.

Нашата предварителна цел е да Ви осигурим най-превъзходните системи за засенчване, които:

  • може да оформи вашето идеално пространство за релакс
  • са издръжливи във времето
  • и са устойчиви на износване.

Конструкциите на открито пространство представляват съществена част от подобряването на живота на закрито, тъй като осигуряват икономичен, ефективен и релаксиращ начин за почивка на вас, вашето семейство и приятели. Нашата компания може да ви предостави висококачествени продукти, които са придружени от разнообразни добре признати и широко одобрени сертификати. Перголите, прибиращите се перголи, алуминиевите перголи, тентовите перголи или сенниците за пергола са изключително решение не само за домовете, но и за професионалните помещения.

По този начин можем да предоставим системи за засенчване с най-високо качество за всички видове предприятия, тъй като:

  • тенти формират допълнителното пространство, достъпно за вашите клиенти
  • те подчертават екстериора на всяко професионално пространство
  • те създават значително приятен климат.

Измислете разумно и се доверете на нашата компания относно инсталирането на вашите тентови системи. Ние сме в състояние да ви предложим незабавни решения, дори и в най-трудните случаи на приложение, и реформираме дизайна на вашето пространство, за да отговорим на вашите собствени нужди и личен стил.